WorldTicketShop

Worldticketshop

Worldticketshop.nl
Your Ticket To Fun!

Worldticketshop.nl is een onafhankelijke onderneming die gespecialiseerd is in het inkopen en verkopen van toegangskaarten voor muziek en sportevenementen. Dit doen zij wereldwijd. Van Celine Dion en Tracy Chapman tot  tennis en voetbal. Zo zijn er regelmatig voetbalkaartjes beschikbaar voor de Championsleage en UEFA Cup, voetbalwedstrijden in Engeland, en natuurlijk voor de Nederlandse competitie. Maar er zijn niet alleen tickets voor voetbal te verkrijgen. Ook o.a. Formule 1, darten, rugby en kaartjes voor bijvoorbeeld de Olympische Spelen behoren tot de mogelijkheid.
Naast tickets voor muziek en sportevenementen biedt Worldticketshop.nl ook kaartjes aan voor Kunst- en theatergerelateerde evenementen. 

 Met Worldticketshop.nl kan je jouw slaapzak thuis laten en de toegangskaarten laten bezorgen waar je maar wilt. Wanneer je behoefte hebt aan deskundig advies, kan je tijdens kantooruren gerust contact opnemen met Worldticketshop.nl. Ook als het evenement niet te vinden is op de site, kun je contact opnemen om Worldticketshop.nl de tickets voor jou te laten bemachtigen.  Hun ticketprijzen voldoen aan het principe van vraag en aanbod en zijn inclusief de kosten voor tijd en inspanning. De prijzen voor de toegangskaarten liggen daarom vaak een stuk hoger dan wat er op de tickets zelf vermeld staat.

Adresgegevens en informatie Worldticketshop
Worldticketshop
Weena 290
3012 NJ Rotterdam

Hoofkantoor: 050 201 1524
E-mail: info@worldticketshop.nl
Fax: +31 (0) 50 201 1525
Openingstijden: Maandag-Vrijdag van 10.00-17.00 (GMT+1)
Afmelden nieuwsbrief: http://www.worldticketshop.com/newsletter_remove
BTW-Nummer: NL8146.18.406.B.01
KVK-Nummer: 02088830

Alle kaartjes voor alle evenementen bij WorldTicketShop

Worldticketshop

© 2018 Toegangskaarten - All rights reserved - Over ons - FAQ - Voor Tickets en toegangskaarten - Disclaimer - Sitemap - Owned by IMBULL

Toegangskaarten voor concerten van de Toppers, K3 en tickets voor evenementen als Defqon.1 en Sensation zijn beschikbaar
Ticket Unlimited - pepetickets - Rang1 tickets - worldticketshop - Eredivisie Tickets - Seatwave