Over ons

Toegangskaarten.nl is een site die alle ontwikkelingen op de onafhankelijke ticketmarkt voor jou in de gaten houdt. Toegangskaarten.net  richt zich dus niet op over de reguliere verkoop maar op de aller-populairste concerten en evenementen waar de tickets zo moeilijk voor te bemachtigen zijn. Wij houden de bezoekers van toegangskaarten.net op de hoogte van de ontwikkelingen rond de kaartverkoop van concerten, evenementen, festivals, theater en sportevenementen. Is er belangrijk nieuws? Zijn er nog ergens goedkope kaartjes te verkrijgen voor een concert dat eigenlijk al is uitverkocht? Wij zullen het op ons blog posten!

Wij willen benadrukken dat deze bureau`s de tickets doorgaans niet tegen reguliere prijzen verhandelen (meer informatie).  Het is dus aan jezelf om te bepalen of je de vraagprijs ervoor over hebt. Wij zorgen er in ieder geval voor dat jouw zoektocht naar die speciale kaartjes een stuk eenvoudiger wordt.

Meer antwoorden op algemene vragen zijn te vinden bij veelgestelde vragen over het aankopen van tickets via Internet. Daarbij kunt u op onze homepage natuurlijk ook meer lezen over toegangskaarten.

© 2018 Toegangskaarten - All rights reserved - Over ons - FAQ - Voor Tickets en toegangskaarten - Disclaimer - Sitemap - Owned by IMBULL

Toegangskaarten voor concerten van de Toppers, K3 en tickets voor evenementen als Defqon.1 en Sensation zijn beschikbaar
Ticket Unlimited - pepetickets - Rang1 tickets - worldticketshop - Eredivisie Tickets - Seatwave