OnlineTicketShop

OnlineTicketshop

Kaarten Onlineticketshop - Onlineticketshop.nl is één van de grotere  en oudere onafhankelijke ticketbureaus op het internet. Sinds 1995 is Onlineticketshop gespecialiseerd in de aan- en verkoop van kaarten voor populaire evenementen, sportwedstrijden, concerten en festivals.

Toegangskaarten kunt u eenvoudig online bestellen middels het beveiligde bestelsysteem of telefonisch met behulp van één van hun  medewerkers. Mocht onverhoopt het evenement waar u graag naar toe wilt niet op de website van Onlineticketshop.nl staan, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen dan proberen deze toegangskaarten voor je te bemachtigen.

Zoek je de beste kaarten voor voetbal? Dan zit je bij Onlineticketshop goed! Ze hebben kaarten beschikbaar voor vele voetbalwedstrijden zoals de spannendste voetbalcompetities van Europa, Jong Oranje en het Nederlands Elftal. Bekijk met jouw toegangskaarten van  Onlineticketshop ook live de wedstrijden van topclubs als bijvoorbeeld FC Barcelona, Liverpool, Real Madrid of Arsenal in de mooiste voetbalstadions van Europa. Kies bijvoorbeeld eens toegangskaarten uit voor een derby in de Engelse competitie! Uiterst spectaculair!

Contactgegevens Onlineticketshop.nl
Graadt van Roggenweg 328-334, Bok D
3531 AH Utrecht
E-mail: info@onlineticketshop.nl
Telefoon: 0900 665 4638 (25 cpm)

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 15.00 uur

Bekijk hier alle tickets van de Online Ticket Shop

© 2018 Toegangskaarten - All rights reserved - Over ons - FAQ - Voor Tickets en toegangskaarten - Disclaimer - Sitemap - Owned by IMBULL

Toegangskaarten voor concerten van de Toppers, K3 en tickets voor evenementen als Defqon.1 en Sensation zijn beschikbaar
Ticket Unlimited - pepetickets - Rang1 tickets - worldticketshop - Eredivisie Tickets - Seatwave