FAQ – Veelgestelde vragen

Wat zijn onafhankelijke ticketbureau`s nou eigenlijk?
Onafhankelijk ticketbureau`s zijn geen officiële verkooppunten van tickets. Je kan ze beter zien als partijen die handelen in toegangsbewijzen. De bureau`s krijgen de tickets dikwijls aangeboden van mensen die kaartjes over hebben, of de bureau`s gaan zelf op pad om deze tickets te bemachtigen. Hierdoor betaal je vaak meer voor je ticket.

Hoe kunnen sommige tickets zo duur zijn?
De prijzen bij onafhankelijke bureaus`s worden bepaald door vraag en aanbod, en de kosten die de bureau`s hebben gemaakt worden doorberekend. Het kan daardoor komen dat de prijzen die je betaald hoger uitvallen dan op de opgestuurde kaartjes vermeld staat. De verschillen hoeven echter niet groot te zijn. Bij populaire concerten of wedstrijden kan de prijs echter wel enorm oplopen.

Krijg ik na annulering van een concert, mijn geld terug?
Vaak wordt dit vermeld op de website van de tickethandelaar. Kijk dus voordat je toegangskaarten voor een evenement besteld, eerst goed naar de voorwaarden!

Ticketbureau`s komen vaak negatief in het nieuws. Waarom is dat?
Dit heeft eigenlijk twee redenen. Een veel voorkomende reden is dat mensen niet in de gaten hebben dat ze bij een tussenpersoon kaartjes bestellen. Als ze hun tickets dan ontvangen en op het kaartje een andere prijs zien staan, zijn zij natuurlijk onaangenaam verrast. Berichten hierover worden regelmatig op internet geplaatst en bereiken zo nu en dan de media (bijv. Tros Rader) Het is dus belangrijk om jezelf goed te informeren voordat je iets koopt!

Een tweede reden is dat veel mensen het oneerlijk vinden dat ticketbureau`s met hun machtige positie en -netwerk meerdere tickets kunnen opkopen. Hierdoor worden mensen, volgens tegenstanders van ticketbureau`s, onnodig op kosten gejaagd. Hier valt iets voor te zeggen. Anderzijds hoef je voor een kleine meerprijs niet in een slaapzak voor de deur te gaan liggen voor een kaartje maar kan je deze gewoon thuis laten bezorgen.

Er staan op websites al kaarten voor het evenement, maar de voorverkoop is nog niet begonnen. Hoe kan dat?
Door het uitgebreide netwerk van de ticketshops kan het zijn dat ze voor de voorverkoop soms al zeker van een beperkt aantal tickets. Deze kunnen vaak al wel direct gereserveerd worden.

Als ik meer dan één zitplaats bestel, zitten we dan wel naast elkaar?
De ticketbureau`s doen altijd hun uiterste best Om iedereen zo veel mogelijk naast elkaar te plaatsen. Voor kleinere aantallen is dit vrijwel nooit een probleem, afhankelijk van het gewenste evenement. Peil dit voor de zekerheid toch altijd eerst voordat je de tickets aanschaft. Veel ticketbureau`s hebben een klantenservice waarmee ze je van dienst kunnen zijn.

Kan ik mijn tickets ook verkopen aan ticketshops?
De ticketshops verkopen niet alleen tickets voor allerlei evenementen, maar kopen ook tickets in. Kijk gewoon eens wat voor een prijs je kunt ontvangen.

Wie zijn Wij?
Hier kunt u meer over toegangskaarten.net lezen

© 2018 Toegangskaarten - All rights reserved - Over ons - FAQ - Voor Tickets en toegangskaarten - Disclaimer - Sitemap - Owned by IMBULL

Toegangskaarten voor concerten van de Toppers, K3 en tickets voor evenementen als Defqon.1 en Sensation zijn beschikbaar
Ticket Unlimited - pepetickets - Rang1 tickets - worldticketshop - Eredivisie Tickets - Seatwave