Disclaimer

Disclaimer Toegangskaarten.net

Alle informatie uit deze disclaimer is van toepassing op de website www.toegangskaarten.net.

Door gebruik te maken van de website Toegangskaarten.net gaat de consument akkoord met onderstaande voorwaarden & bepalingen.

Informatie op de website

Bij Toegangskaarten.net besteden wij veel aandacht aan de informatie die wij op deze website verstrekken, echter is het ook voor ons niet altijd mogelijk om alles goed op orde te houden en sommige concerten / evenementen / festivals kunnen dus al gestopt zijn terwijl ze nog wel op deze site aanwezig zijn, prijzen kunnen afwijken, etc. Wij kunnen absoluut geen garantie geven over de nauwkeurigheid van de informatie die wij op deze website verstrekken, daarbij kunnen wij op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld door de geleden schade door de informatie die wij verstrekken.

Indien u iets tegen komt dat niet klopt dan kunt u ons e-mailen op: info@toegangskaarten.net

Aankoop van tickets via toegangskaarten.net

Wij verkopen zelf absoluut geen producten, wij beperken ons tot het weergeven van producten waarbij een consument zelf moet besluiten op de website van het ticketbureau of er al dan niet een aankoop gedaan moet worden. Wij zijn dus ook op geen enkele manier aansprakelijk voor de gedane aankoop op de website van de winkel.

het gebruik van de website www.toegangskaarten.net is geheel voor eigen risico.

© 2018 Toegangskaarten - All rights reserved - Over ons - FAQ - Voor Tickets en toegangskaarten - Disclaimer - Sitemap - Owned by IMBULL

Toegangskaarten voor concerten van de Toppers, K3 en tickets voor evenementen als Defqon.1 en Sensation zijn beschikbaar
Ticket Unlimited - pepetickets - Rang1 tickets - worldticketshop - Eredivisie Tickets - Seatwave