BudgetTicket

Budgetticket-Banner-468x60-Dance

Budgetticket

Op de website van Budgetticket is gelijk al aangegeven waarom u uw tickets bij Budgetticket zou moeten bestellen: Budgetticket is onder andere marktleider. Wij kunnen dit niet bevestigen maar wij weten wel dat Budgetticket een grote speler is op de Nederlandse markt. Daarbij wordt er ook gesproken over 1000en tevreden klanten, het veilig online bestellen, hoge service en goede prijzen.

En niet te vergeten, unieke garantie regels. Deze zijn echter lastig op de website te vinden, daarvoor moeten de algemene voorwaarden doorgespit worden.

Budgetticket heeft in tegenstelling tot sommige andere ticketaanbieders echt alles beschikbaar. Van festival tot voetbal wedstrijd en van rap concert tot musical. Alles is beschikbaar. Als budgetticket de website niet beschikbaar heeft dan gaat u het als klant nog lastig krijgen bij de concurrenten.

Budgetticket is begonnen in Groningen door de heer Monteban, in het verleden heeft het bedrijf wel eens slecht publiciteit gehad, maar nu wil het bedrijf zich voor een volle 120% geven!

Adres Budgetticket
Oude Boteringestraat 60
9712 GM Groningen
telefoon: 050-2011521
fax: 050-7502101

Bekijk hier alle tickets van budgetticket

Budgetticket-Banner-468x60-Dance

© 2018 Toegangskaarten - All rights reserved - Over ons - FAQ - Voor Tickets en toegangskaarten - Disclaimer - Sitemap - Owned by IMBULL

Toegangskaarten voor concerten van de Toppers, K3 en tickets voor evenementen als Defqon.1 en Sensation zijn beschikbaar
Ticket Unlimited - pepetickets - Rang1 tickets - worldticketshop - Eredivisie Tickets - Seatwave